Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda CX-30

2.0 e-SkyActiv-X M Hybrid100th Anniversary Ed. 180 PK
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • cruise control adaptief
  • DAB ontvanger
  • elektrisch bedienbare achterklep
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 67.519 km
Brandstof Hybride
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
K-505-LF
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurSnowflake white pearl
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

180 PK | APPLE-CARPLAY | LEDER | 18 INCH | 360 CAMERA | DODEHOEK DETECTIE | SCHUIF/KANTELDAK | ADAPTIEF CRUISE CONTROL |

Met zijn dynamische eigenschappen belooft deze Mazda CX-30 u een heleboel rijplezier. Hij is ontwikkeld op een geavanceerd onderstel en biedt altijd een veilig weggedrag. Deze Mazda CX-30 is voorzien van een hybride motor en gebruikt dus zowel brandstof als elektriciteit. Dat betekent zuinige kilometers en toch maximale prestaties. De lederen bekleding benadrukt de luxe uitstraling van deze auto. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het elektrisch bedienbare glazen panoramadak. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Geen gekleum meer in de koude dagen. Het verwarmd stuurwiel voelt als een weldaad na het ijskrabben. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Het gebruik van de 360 graden camera op deze auto zorgt voor een groter gezichtsveld en helpt de dode hoeken te elimineren. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Na een lange werkdag in de file: daar zit niemand op te wachten. Gelukkig helpt de file assistent een handje. Het radarsysteem meet de ruimte tot de voorligger en bewaakt de juiste afstand. Stilstaan? Dan remt en stopt de auto vanzelf. De auto's van vandaag rijden niet alleen subliem, maar luisteren ook goed. Via een speciale app kunt u overal diverse functies controleren en de status van de auto inzien. Geen betere plek om naar goede muziek te luisteren dan in de auto. Daarom treft u hier het high performance audiosysteem aan! Ook dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning, DAB ontvangst en regensensor zijn aan boord.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De head-up display projecteert alle gewenste dashboardinformatie op de juiste hoogte in de voorruit. Bij de veiligheidssystemen van deze Mazda hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Belangstelling? Bel ons en we leggen de sleutels klaar voor een proefrondje.

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
cruise control adaptief
DAB ontvanger
elektrisch bedienbare achterklep
elektrisch glazen schuif-/kanteldak
elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
head-up display
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap