Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda CX-30

2.0 e-SkyActiv-X M Hybrid Sportive APPLE-CARPLAY
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio installatie premium
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • cruise control adaptief
  • DAB ontvanger
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 59.779 km
Brandstof Hybride
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
N-910-FZ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurSnowflake white pearl
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

APPLE-CARPLAY  | NAVIGATIE | DODEHOEK-DETECTIE | ADAPTIEF CRUISE CONTROL | HEAD UP | BOSE AUDIO | 18 INCH |

De vooruitstrevende hybride aandrijflijn van deze auto geeft vandaag al antwoord op de belangrijke vragen van morgen. Elektrisch rijden: zuinig, goedkoop en schoon. Maar soms net wat beperkt als het gaat om afstand. Daarom heeft deze hybride Mazda CX-30 zowel een verbrandingsmotor als een elektromotor. Als dat geen perfecte combi is! Er is stoelverwarming aanwezig in deze auto. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Fijn plusje, zeker in de kille dagen, is het verwarmd stuurwiel. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Elk genre muziek komt tot z'n recht. Het high performance audiosysteem is perfect in te regelen op uw smaak! Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Spraaksturing is onderdeel van de uitrusting van deze auto. Met uw stem kunt u de belangrijkste voertuigfuncties bedienen. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het full map navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Altijd achter zicht, nooit meer nekkramp! De achteruitrijcamera maakt het supermakkelijk. De elektronische systemen in deze Mazda helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Sleutelloos instappen en starten: de keyless start zorgt ervoor!

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Mazda u om veiliger te rijden. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u altijd veilig onderweg.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Mazda, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Het is een auto die er nog jaren tegenaan kan, deze Mazda CX-30 die 59779 kilometer op de teller heeft staan. Een solide hybride: zowel een elektromotor als een verbrandingsmotor voor maximaal rijplezier en minimale milieubelasting. Regen, wind, hagel, sneeuw? Als het buiten guur is, doet de stoelverwarming z′n weldadige werk! De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Al is het nog zo fris, koude handen zijn verleden tijd door het verwarmd stuurwiel. Tot de uitrusting behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Het high performance audiosysteem staat garant voor een levendige en krachtige muziekweergave. Verder is het systeem uitgerust met: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Intelligent rijden is de tweede natuur van deze auto. Het systeem reageert op neerslag en invallende duisternis via de automatisch inschakelbare verlichting en de regensensor en schakelt automatisch verlichting en ruitenwissers in. Snelheid en afstand worden gereguleerd door het adaptive cruise control en inparkeren gaat simpel met de parkeersensoren achter. Autosleutels? Overbodig. Met de elektronische token op zak stapt u zo in en met een druk op de start-stopknop is de motor in bedrijf.

De Mazda CX-30 is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Snelheid en andere benodigde info hoeft u niet meer te bekijken op het dashboard. De head-up display projecteert de gegevens in de voorruit. Mindert een voorligger onverwachts te veel vaart, dan komt de forward collision warning in actie en waarschuwt meteen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en dodehoekdetectie steeds veilig onderweg.

We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze Mazda. Belt u ons snel?

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
audio installatie premium
Bluetooth telefoonvoorbereiding
cruise control adaptief
DAB ontvanger
elektrisch bedienbare achterklep
head-up display
lichtmetalen velgen 18"
Metallic / Mica lak
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap