Image
Mazda CX-60

Mazda CX-60

Rijklaar vanaf
53.890
Bijtelling p.m. vanaf
367
Private lease p.m. vanaf
739

DE VOLLEDIG NIEUWE MAZDA CX-60 PLUG-IN HYBRID: CRAFTED IN JAPAN

Ervaar maximaal vermogen gecombineerd met minimale (of zelfs nul!) uitstoot. Onze eerste Plug-in Hybride tilt elektrisch rijden naar een hoger niveau dankzij de nieuwste Skyactiv technologie. Zelfs het kleinste detail staat in het teken van ultiem rijplezier. Met een volledig elektrisch bereik tot 63 kilometer, rijd je het overgrote deel van je dagelijkse afstanden zonder uitstoot. En dat met het responsieve rijgevoel dat past bij een elektrische auto.

Wil je meer informatie over dit gloednieuwe model? Neem dan contact met ons op.

MAZDA CX-60 HIGHLIGHTS

HOGE VEILIGHEIDSSCORE

GROEN ENERGIELABEL A

RIJKE STANDAARDUITRUSTING

SLIMME VEILIGHEIDSSYSTEMEN

HYBRID

UITGELICHTE UITVOERINGEN

Image
CX-60 Prime-Line

Mazda CX-60 Prime-Line

2.5L, plug-in hybride, 327pk, automaat
Rijke standaarduitrusting met o.a.:
• 18-inch lichtmetalen velgen, Grey metallic •Zwart stoffen interieur • LED-koplampen met koplampsproeiers • Climate Control in twee zones • Smartp­ho­ne-in­te­gra­tie: Ap­ple Car­Play (draad­loos) / An­droid Auto™
Rijklaar vanaf
53.890
Private lease p.m. vanaf
739
Bijtelling p.m. vanaf
367
Contact opnemen
Mijn vierde Mazda al, een topmerk en een fijn bedrijf met sympathieke medewerkers!
Sandray’s hairstyling
Assendelft
Bij Adrie Jonk staan we voor:
Open
Betrouwbaar
Persoonlijke service

Prijslijst

Voor meer informatie verwijzen we je naar de prijslijst van de Mazda CX-60 prijslijst

Mazda CX-60 Prijslijst

Ontdek de volledig nieuwe Mazda CX-60

Image
2021_CX-60_DIESEL_GER_LHD_C152_EXT_FQ_White_Diesel_resized

DE VOLLEDIG NIEUWE MAZDA CX-60 PLUG-IN HYBRID: CRAFTED IN JAPAN

Deze volledig nieuwe SUV kenmerkt zich door een efficiënte en krachtige motor dankzij Plug-in Hybride, wat zorgt voor minder CO2-uitstoot en een laag brandstofverbruik. En met een elegant en toch krachtig design wordt de kenmerkende Japanse schoonheid benadrukt. Zo zorgt zowel het interieur als exterieur voor ongekende luxe en een hoogwaardige afwerking. Als je achter het stuur stapt, word je gelijk overtuigd door de fantastische rijeigenschappen, de uitrusting en de technologie, die je verwachtingen ver overtreffen. Het Jinba Ittai gevoel komt namelijk meer dan ooit tevoren tot zijn recht.

Interesse in de Mazda CX-60

Bedankt voor jouw interesse in de Mazda CX-60. Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Type
Aanhef

DISCLAIMER

Mazda CX-60 2022 vanaf € 53.890. Gemiddeld verbruik Mazda CX-60 2022 van 1,5 liter per 100 km / 66,7 km per liter / CO2-uitstoot van 33 g/km. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de WLTP-testmethodiek. Genoemde prijzen zijn incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic/mica lak en opties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.

Consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het private lease aanbod. Private Lease aanbod wordt aangeboden door Mazda Leasing en is geldig met offertedatum 15 december 2022 tot en met 31 januari 2023, eerst mogelijke registratie na 1 januari 2023. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp in binnen- en buitenland, afleverkosten en BTW. Meerprijs kilometer maximaal € 0,2137 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0751. De maandbedragen zijn inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken, en zijn exclusief brandstof, metallic/mica lak en eventuele opties. Prijswijzigingen voorbehouden. Conform het Belastingplan 2020 wordt de tijdelijke korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto's en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; waardoor het termijnbedrag voor voertuigen voorzien van een elektrische aandrijving kan stijgen gedurende de looptijd van het leasecontract. Indien je meer informatie wenst, neem dan contact op met je Mazda-dealer. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.