Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda CX-30

2.0 e-SkyActiv-X M Hybrid Luxury 186 pk Automaat
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 18"
  • Metallic / Mica lak
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 38.264 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-611-RT
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurBlauw
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

186 pk Automaat | I-Active Pack | Sunroof | Bose audio | Apple Carplay | Leder |

U zoekt een betrouwbare auto met uitstekende rijkwaliteiten? Dan is deze Mazda CX-30 een geweldige keuze! Op een dag rijden we allemaal elektrisch. Maar voor nu is de hybride oplossing van elektrisch en benzine ideaal! Zo ook bij deze Mazda CX-30. Wat valt er verder op aan dit model? Dat is toch zeker het lederen interieur. En niet te vergeten de elektrisch bedienbare achterklep. Winters instappen is er niet meer bij dankzij de stoelverwarming. Als u de stuurverwarming inschakelt, geniet u van weldadige warmte voor uw handen en vingers. Bij de uitrusting van deze Mazda horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Als belangrijke extra geldt zonder twijfel het high performance audiosysteem met topkwaliteit geluidsweergave. Met dit systeem profiteer je onder andere ook van: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Intelligent rijden is de tweede natuur van deze auto. Het systeem reageert op neerslag en invallende duisternis via de automatisch inschakelbare verlichting en de regensensor en schakelt automatisch verlichting en ruitenwissers in. Snelheid en afstand worden gereguleerd door het adaptive cruise control en inparkeren gaat simpel met de parkeersensoren achter. Wanneer u links afslaat, analyseert de kruisend verkeer detectie uw rijrichting en anticipeert op mogelijke tegenliggers. Dreigt een aanrijding, dan reageert het systeem direct. Een druk op de knop en starten maar! Dat kan dankzij keyless start.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mazda CX-30 samen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Jachtvliegers weten het al jaren: belangrijke info projecteer je in je zichtveld zodat je je hoofd niet meer hoeft te draaien. De hier aanwezige head-up display doet precies hetzelfde! Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. In de file rijden vreet concentratie. Daarom komt de file assistent te hulp om veilig afstand te houden en automatisch te stoppen als uw voorligger stilstaat. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 18"
Metallic / Mica lak
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
alarmsysteem
Inruilwaarde berekenen