Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda CX-30

2.0 e-SkyActiv-X M Hybrid Luxury 186 PK AUTOMAAT
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio installatie premium
  • elektrisch bedienbare achterklep
  • elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
  • i-Activesense Pack
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 61.665 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
K-370-LF
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurMachine gray
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

186 PK AUTOMAAT | I-ACTIVE SENSE PACK | 360gr CAMERA | LEDER | Bose AUDIO | EL. A. KLEP 


Met zijn dynamische eigenschappen belooft deze Mazda CX-30 u een heleboel rijplezier. Hij is ontwikkeld op een geavanceerd onderstel en biedt altijd een veilig weggedrag. Elektrisch rijden of benzine? Deze hybride Mazda CX-30 combineert de pluspunten van allebei naar keuze. De klasse komt van het lederen interieur en het slimme gemak van de elektrisch bedienbare achterklep. De R in de maand? Dan is het tijd voor de luxe van de meegeleverde stoelverwarming! Zo′n verwarmd stuurwiel is een comfortabele extra, zeker in de winter. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Muziek luisteren wordt genieten met het high performance audiosysteem. Ook is het audiosysteem voorzien van: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Mazda heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Wanneer u links afslaat, analyseert de kruisend verkeer detectie uw rijrichting en anticipeert op mogelijke tegenliggers. Dreigt een aanrijding, dan reageert het systeem direct. Voorzien van keyless start. Of, in gewoon Nederlands: starten zonder sleutel.

In de Mazda CX-30 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Da′s veilig! Alle informatie geprojecteerd op de voorruit via head-up display, zodat u uw ogen op de weg kunt houden! Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Filerijden? Doodvermoeiend. Daarom helpt de file assistent zo nodig een handje. Door automatisch afstand te houden, en te stoppen als uw voorligger stilstaat. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Ook helpen het autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, uw rit tot een veilige rit te maken.

We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze Mazda. Belt u ons snel?

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
audio installatie premium
elektrisch bedienbare achterklep
elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
i-Activesense Pack
keyless entry
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
rondomzicht camera
voorstoelen verwarmd
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap