Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda CX-30

2.0 e-SkyActiv-X M Hybrid Luxury 180 PK
  • achteruitrijcamera
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio installatie premium
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • cruise control adaptief met Stop&Go
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 72.868 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
G-069-TH
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurTitanium flash
BrandstofHybride
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

180 PK | AUTOMAAT | BOSE | 18'' | APPLE CARPLAY | NAVI | LEDER | KEYLESS ENTRY | 

Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze Mazda CX-30 is van het bouwjaar 2019. Hybride rijden is de ideale middenweg. Deze Mazda CX-30 biedt die mogelijkheid. Goedkoper rijden, schoner rijden en zo nodig over op benzine. De ideale combi! De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze Mazda. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze Mazda CX-30 heeft verwarmbare voorstoelen. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. Verder is de Mazda uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. De ingebouwde file assistent is een echte helper als het vaststaat onderweg. Het systeem meet ruimte tot de auto vóór u permanent en activeert zelfs de remmen als uw voorligger stopt. Dankzij Connected Services houdt u de auto nog gemakkelijker in topconditie. Elke dag. Voor wie hoge eisen stelt aan geluid en akoestiek, is deze auto voorzien van een high performance audiosysteem. En deze auto heeft ook dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning, DAB ontvangst en regensensor als standaard uitrusting.

Zoals u mag verwachten van deze Mazda CX-30 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. U bent mede dankzij head-up display, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
audio installatie premium
Bluetooth telefoonvoorbereiding
cruise control adaptief met Stop&Go
DAB ontvanger
dodehoek detectie
head-up display
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 18"
Metallic lak Machine Gray (LAK3)
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap