Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda CX-30

2.0 e-SkyActiv-X M Hybrid Luxury
  • achteruitrijcamera
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • armsteun voor
  • cruise control adaptief met Stop&Go
  • DAB ontvanger
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 7.373 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
K-521-LR
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurSoul red crystal m
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

| AUTOMAAT | APPLE CARPLAY | ADATIEF CRUISE CONTROL | DODEHOEK DETECTIE | NAVIGATIE | 18 INCH LM | 

Een occasion om van te dromen. Deze Mazda CX-30 brengt behalve een pittige motor en een vriendelijke kilometerstand ook de nodige extra's mee. Op de teller van deze auto staat slechts 7373 kilometer. De hybride combi van een verbrandingsmotor en een elektromotor zorgt voor zeer laag brandstofverbruik en veel minder uitstoot. Gemakkelijk in- en uitladen? Geen enkel probleem met de elektrisch bedienbare achterklep. En ook het stijlvolle comfort is meegeleverd dankzij het lederen interieur. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! Als de 'r' in de maand zit, komt zo'n verwarmd stuurwiel als geroepen! Ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de achteruitrijcamera. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Kilometerstand? Oliepeil? Accuspanning? Allemaal te zien via de app. Overal. Altijd. Dankzij Connected Services. Smakelijke subs en knisperend hoog: het high performance audiosysteem geeft elke frequentie een kwaliteitsbehandeling voor akoestisch genieten onderweg. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Deze auto is voorzien van dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende buitenspiegels.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Jachtvliegers doen het al jaren, maar u kunt het nu ook: met de head-up display functie-informatie aflezen zonder uw ogen van de weg te halen. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Deze Mazda CX-30 is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu!

Opties
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
armsteun voor
cruise control adaptief met Stop&Go
DAB ontvanger
dodehoek detectie
extra getint glas
head-up display
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 18"
Metallic / Mica lak
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap