Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda 2

1.5 Skyactiv-G Style Selected
  • 16-inch lichtmetalen velgen, Bright Silver
  • achteruitrijcamera
  • Apple CarPlay: navigeren en muziek luisteren met de bekende iOS-interface
  • cruise control
  • extra getint glas
  • Handbediende airconditioning met luchtvochtigheidssensor
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 82.665 km
Brandstof Hybride
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
K-522-LR
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurTitanium flash
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1496 CC
Omschrijving

| APPLE-CARPLAY | AIRCO | CRUISE CONTROL | 16 INCH LM | ACHTERUITRIJCAMERA | CRUISE CONTROL |

Een keurige auto, dat is deze Mazda 2, die 82665 kilometer heeft gelopen. Een fraai voorbeeld van een hybride auto. Zuinig in brandstof door de pittige elektromotor en maximale actieradius dankzij de verbrandingsmotor. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, in hoogte verstelbare passagiersstoel, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. U kunt met gemak uw ogen op de weg houden, dankzij de stuurwielbediening van het audio-installatiesysteem. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. De cruise control zorgt voor zorgeloos, ontspannen en zuinig rijgedrag. Lekker makkelijk: de keyless start. Geen gedoe met een contactsleutel. Uw auto herkent u aan de elektronische sleutel die u meedraagt. Even op de startknop drukken en rijden maar! Deze Mazda is voorzien van airconditioning, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Maak dan een afspraak met onze verkoper!

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
16-inch lichtmetalen velgen, Bright Silver
achteruitrijcamera
Apple CarPlay: navigeren en muziek luisteren met de bekende iOS-interface
cruise control
extra getint glas
Handbediende airconditioning met luchtvochtigheidssensor
Metallic lak Machine Gray
MZD Connect: multimediasysteem met radio, DAB+ digitale radio, Bluetooth®
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap