Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda 2

1.5 Skyactiv-G Style Selected
  • 16-inch lichtmetalen velgen, Bright Silver
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control
  • DAB ontvanger
  • extra getint glas
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 71.704 km
Brandstof Hybride
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
L-672-NP
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurSnowflake white pearl
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1496 CC
Omschrijving

| APPLE-CARPLAY | AIRCO | ACTERUITRIJCAMERA | 16 INCH LM | CRUISE CONTROL | NED AUTO |

Geen andere techniek heeft in deze eeuw de automobiel zo veranderd als de hybridetechniek. Uitstekende prestaties op de weg dankzij de verbrandingsmotor én elektromotor. En héél vriendelijk voor het milieu en portemonnee! Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, in hoogte verstelbare passagiersstoel, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Bij het inparkeren laat de achteruitrijcamera precies zien hoeveel meter... decimeter... centimeter ruimte er nog is! De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. Terwijl u stuurt, kunt u het audiosysteem bedienen met de knoppen onder uw vingertoppen. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. De aanwezige cruise control scheelt lekker in brandstofkosten. En ook bij de flitspaal. En deze auto heeft ook airconditioning, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook als standaard uitrusting.

U geniet nog meer van het rijden met uw Mazda omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Mazda, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
16-inch lichtmetalen velgen, Bright Silver
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
cruise control
DAB ontvanger
extra getint glas
Handbediende airconditioning met luchtvochtigheidssensor
Lane Keep Assist (LKA): Rijbaanassistent met feedback aan de bestuurder via stuurwiel
lederen stuurwiel
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
alarm klasse 1(startblokkering)
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap