Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda 2

1.5 Skyactiv-G Signature
  • 16-inch lichtmetalen velgen, Bright Silver
  • achteruitrij assistent
  • Active Driving Display (ADD): kleuren head-up display
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Blind Spot Monitoring (BSM): dodehoekdetectiesysteem met
  • Climate Control, automatische airconditioning in een zone
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 62.231 km
Brandstof Hybride
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
L-677-NP
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurMachine gray
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1496 CC
Omschrijving

| APPLE-CARPLAY | AIRCO AUTOMATISCH | ADAPTIEF CRUISE CONTROL | HEAD UP | DODEHOEK-DETECTIE | 360 CAMERA |

Geavanceerde techniek, waarbij een verbrandingsmotor samenwerkt met een elektromotor, zorgt dat deze auto geweldige prestaties neerzet en toch zuinig is met brandstof. Dit is een Mazda 2 uit 2021, hij heeft 62231 kilometer op de teller. De auto is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Stramme vingers krijgen 's winters een VIP-behandeling van het verwarmd stuurwiel. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

De kracht van de 360 graden camera op deze auto resulteert in optimale zichtbaarheid en veiligheid. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Deze auto is voorzien van DAB ontvangst, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en lederen versnellingspook.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Het Top Gun-gevoel komt van de head-up display, die alle dashboardinfo in het rijzicht projecteert. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
16-inch lichtmetalen velgen, Bright Silver
achteruitrij assistent
Active Driving Display (ADD): kleuren head-up display
Apple Carplay/Android Auto
Blind Spot Monitoring (BSM): dodehoekdetectiesysteem met
Climate Control, automatische airconditioning in een zone
cruise control adaptief
DAB ontvanger
Geïntegreerd navigatiesysteem
lederen bekleding
parkeersensor achter
parkeersensor voor
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap