Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda 2

1.5 e-SkyActiv-G 90 Homura NIEUW
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 16"
  • Polymetal Grey
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
724921042
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1496 CC
Omschrijving

NIEUW | INSTAP VOORDEEL € 2.850,- | DIRECT LEVERBAAR


 *** Dit betreft een nieuwe auto met 10km op de teller welke nog niet geregistreerd is ***
U bent dus altijd de 1e eigenaar !!!! 

Zoekt u een andere kleur, vraag ons naar de mogelijkheden.  Wij hebben meerdere kleuren op dit moment (nog) op voorraad. 

Prijs is rijklaar! Geen bijkomende kosten.

* Vraag naar de voorwaarden





Dit is nu typisch een auto die u goed moet bekijken. Want hij zal u beslist verrassen met zijn ruimte en zijn rijkwaliteiten. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Laat de kou maar komen! U zit altijd goed met de heerlijke stoelverwarming. Bij deze Mazda 2 is aan alles gedacht, tot en met een verwarmd stuurwiel aan toe. Bij de uitrusting van deze Mazda horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Niets achter deze auto blijft verborgen door de achteruitrijcamera. Een veilig gevoel! Met spraakbediening of de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij dab-ontvangst. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Mazda met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. De Mazda is standaard voorzien van: cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook.

Deze Mazda biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze 2 aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 16"
Polymetal Grey
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Inruilwaarde berekenen