Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda 2

1.5 e-SkyActiv-G 90 Homura NIEUW
  • achteruitrij assistent
  • achteruitrijcamera
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • bots waarschuwing systeem
  • cruise control
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
673980452
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1496 CC
Omschrijving

NIEUW | INSTAP VOORDEEL € 2.850,- | DIRECT LEVERBAAR


 *** Dit betreft een nieuwe auto met 10km op de teller welke nog niet geregistreerd is ***
U bent dus altijd de 1e eigenaar !!!! 


Zoekt u een andere kleur, vraag ons naar de mogelijkheden.  Wij hebben meerdere kleuren op dit moment (nog) op voorraad. 

Prijs is rijklaar! Geen bijkomende kosten.

* Vraag naar de voorwaarden




Met hun doordachte ontwerpen en hoge kwaliteit onderscheiden de Japanse auto's zich al tientallen jaren. Ook dit is weer zo'n bijzonder goede Japanse auto. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. Met deze Mazda is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Het verwarmbare stuurwiel is een teken van ultieme luxe. Deze voorziening is een topklasse auto waardig. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze Mazda 2 voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. De audiobediening op het stuur is niet alleen handig en praktisch, maar draagt ook bij aan de veiligheid onderweg. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Deze auto is voorzien van regensensor, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook.

Deze Mazda biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Mazda bovendien dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze 2 staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
bots waarschuwing systeem
cruise control
dodehoek detectie
keyless start
LED dagrijverlichting
LED koplampen
lichtmetalen velgen 16"
Metallic lak Soul Red Crystal
Inruilwaarde berekenen