Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda 2

1.5 e-SkyActiv-G 90 Homura NIEUW
  • achteruitrij assistent
  • achteruitrijcamera
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control
  • dodehoek detectie
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
219792074
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1496 CC
Omschrijving

NIEUW | INSTAP VOORDEEL € 2.850,- | DIRECT LEVERBAAR


 *** Dit betreft een nieuwe auto met 10km op de teller welke nog niet geregistreerd is ***
U bent dus altijd de 1e eigenaar !!!! 


Zoekt u een andere kleur, vraag ons naar de mogelijkheden.  Wij hebben meerdere kleuren op dit moment (nog) op voorraad. 

Prijs is rijklaar! Geen bijkomende kosten.

* Vraag naar de voorwaarden



Het doordachte concept van de Mazda 2 staat garant voor ruimte en rijcomfort. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze Mazda 2 is voorzien van verwarmbare voorstoelen. Zo'n verwarmd stuurwiel is een comfortabele extra, zeker in de winter. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Het geluidssysteem is gemakkelijk en veilig te bedienen vanaf het stuur. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Natuurlijk behoren regensensor, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Grijp dan uw kans en plan direct online een proefrit.

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
cruise control
dodehoek detectie
Jet Black
keyless start
LED dagrijverlichting
LED koplampen
lichtmetalen velgen 16"
parkeersensor achter
Inruilwaarde berekenen