Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda CX-5

2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid 165 Exclusive-Line COMFORT PACK
  • 19-inch lichtmetalen velgen, Bright Silver
  • 360° View Monitor
  • achterbank verwarmd
  • Achterklep automatisch open/sluiten
  • Active Driving Display (ADD): kleuren head-up display met de belangrijkste rij-informatie
  • Advanced Smart City Brake Support (SCBS) met voetgangerherkenning (AEB): activeert remmen in noodsituatie
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
759470222
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

NIEUW | INSTAP VOORDEEL € 4.150,- | DIRECT LEVERBAAR


 *** Dit betreft een nieuwe auto met 10km op de teller welke nog niet geregistreerd is ***
U bent dus altijd de 1e eigenaar !!!! 


Zoekt u een andere kleur, vraag ons naar de mogelijkheden.  Wij hebben meerdere kleuren op dit moment (nog) op voorraad. 

Prijs is rijklaar! Geen bijkomende kosten.

* Vraag naar de voorwaarden


Met een auto als deze Mazda CX-5 komt u absoluut goed voor de dag. De aandrijving van deze Mazda wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Lederen bekleding is in deze rijk uitgeruste auto ook aanwezig. Rijcomfort wordt naar een hoger niveau getild in deze auto, met inbegrip van stoelverwarming, een verwarmbare achterbank en een verwarmbaar stuur. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Met de 360 graden camera op deze auto wordt parkeren in smalle parkeerplekken een makkie dankzij het optimale zicht dat het apparaat levert. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Na een lange werkdag in de file: daar zit niemand op te wachten. Gelukkig helpt de file assistent een handje. Het radarsysteem meet de ruimte tot de voorligger en bewaakt de juiste afstand. Stilstaan? Dan remt en stopt de auto vanzelf. Pech oplossen en zelfs voorkomen? Gaat eenvoudig. Via Connected Services heeft u alle data in de hand, gewoon op de smartphone! Geen betere plek om naar goede muziek te luisteren dan in de auto. Daarom treft u hier het high performance audiosysteem aan! Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, draadloos opladen en DAB ontvangst.

De Mazda CX-5 is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Veiligheid voor alles, ook als u rij- en routeinformatie wilt aflezen. De head-up display projecteert de gegevens op de vooruit en u kunt gewoon voor u blijven kijken. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Mazda bovendien dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
19-inch lichtmetalen velgen, Bright Silver
360° View Monitor
achterbank verwarmd
Achterklep automatisch open/sluiten
Active Driving Display (ADD): kleuren head-up display met de belangrijkste rij-informatie
Advanced Smart City Brake Support (SCBS) met voetgangerherkenning (AEB): activeert remmen in noodsituatie
Apple CarPlay
Black/White Comfort Pack
Blind Spot Monitoring (BSM): dodehoekdetectiesysteem
Bose® premium-audiosysteem met 10 speakers
Deep Crystal Blue
electronic climate controle
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Fabrieksgarantie 28-02-2030