Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda CX-30

2.0 e-SkyActiv-X M Hybrid Homura
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • armsteun voor
  • buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • cruise control adaptief met Stop&Go
  • DAB ontvanger
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 6.555 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-492-FJ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurPolymetal gray
BrandstofHybride
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

| AUTOMAAT | APPLE CARPLAY | DODEHOEK DETECTIE | ADAPTIEF CRUISE CONTROL | VERWARMDE STOELEN | 18 INCH LM | LAGE KMST !! |

Met zijn inventieve techniek is de hybride Mazda CX-30 tegelijk comfortabel en zuinig met brandstof. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2023, hij heeft 6555 kilometer op de teller staan. Het zal niet lang meer duren totdat benzinerijden uit de tijd is. Maar voor nu is dit de beste oplossing: een combi van elektrisch en brandstof, met een hybride motor. Deze Mazda CX-30 legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Vanaf elke plek contact maken met deze auto: dat kan met behulp van remote services, die u simpel activeert met uw smartphone. Het full map navigatiesysteem en het audiosysteem (met DAB-ontvangst!) bedient u met knoppen op het stuur of met gesproken commando's. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Met regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen versnellingspook is deze Mazda helemaal compleet.

De geavanceerde technologie in deze Mazda is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Net als in een straaljager kunt u altijd vooruit blijven kijken. De head-up display zorgt dat uw ogen geen seconde hoeven af te dwalen en projecteert alle benodigde info op de voorruit.. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Ook helpen het dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
armsteun voor
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
cruise control adaptief met Stop&Go
DAB ontvanger
dodehoek detectie
electronic climate controle
extra getint glas
head-up display
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap