Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda CX-30

2.0 e-SkyActiv-X M Hybrid Homura 186 PK AUTOMAAT
  • achteruitrij assistent
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • armsteun voor
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • cruise control adaptief met Stop&Go
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 12.137 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-485-FJ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurMachine gray
BrandstofHybride
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

186 PK AUTOMAAT | APPLE CARPLAY | ADAPTIEF CRUISE CONTROL | ACHTERUITRIJCAMERA | 18'' LM | DODEHOEKDETECTIE | LAGE KMST!!! |

Hij is nét niet meer nieuw, dus komt-ie nu pas goed op toeren. Met alle pluspunten van een nagelnieuwe bolide. Dankzij zijn verbrandingsmotor en de elektromotor is het brandstofverbruik van deze auto laag in zijn klasse. Last van de vorst? Door de stoelverwarming zit u in ieder geval vorstelijk! Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Bij deze Mazda CX-30 is aan alles gedacht, tot en met een verwarmd stuurwiel aan toe. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Communiceren met uw auto? Dat gaat via remote services. Met uw smartphone maakt u waar dan ook contact om allerlei functies te checken of te activeren. In deze auto beschikt u natuurlijk over een full map navigatiesysteem. Het audiosysteem met DAB-radio biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig, via het stuurwiel of met spraakbediening. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Ook regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen versnellingspook zijn aan boord.

De automatische veiligheidssystemen in deze Mazda fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Recht voor u ziet u de weg én alle dashboardinformatie dankzij de head-up display Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. In deze Mazda vinden we verder een dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
armsteun voor
Bluetooth telefoonvoorbereiding
cruise control adaptief met Stop&Go
dodehoek detectie
electronic climate controle
head-up display
lichtmetalen velgen 18"
Metallic lak Machine Grey
navigatiesysteem full map
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap