Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda 2

1.5 Skyactiv-G Sport Selected
  • achteruitrijcamera
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • buitenspiegels elektrisch verstelbaar
  • cruise control
  • DAB ontvanger
  • extra getint glas
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 43.638 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
XN-372-V
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurMachine gray
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1496 CC
Omschrijving

| AIRCO | CRUISE CONTROL | NAVIGATIE | ACHTERUITRIJCAMERA | 16 INCH LM | NED AUTO |

De Mazda 2 scoort! Niet alleen door zijn ruimte en zijn rijcomfort, maar ook door zijn eigenwijze uitstraling. De motor in deze Mazda maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, in hoogte verstelbare passagiersstoel, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.

De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal als degene achter u te dicht op u zit. Ook handig en veilig bij het wisselen van rijbaan. Op een rustige weg komt de cruise control helemaal tot z'n recht. Starten en lopen, zonder contactsleutel. De keyless start signaleert de elektronische sleutel die u mee heeft en een druk op de startknop is voldoende. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. Natuurlijk behoren dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Een noodstop maken doet u liever niet. Maar áls het nodig is, geeft de Brake Assist maximale ondersteuning. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Bel nu onze verkoopadviseur voor een proefrit!

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
achteruitrijcamera
Bluetooth telefoonvoorbereiding
buitenspiegels elektrisch verstelbaar
cruise control
DAB ontvanger
extra getint glas
Handbediende airconditioning (004)
lederen stuurwiel
lichtmetalen velgen 16"
Metallic lak Machine Grey (LAK04)
navigatiesysteem full map
radio CD speler
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap