Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda 3

2.0 e-SkyActiv-X M Hybrid 180
  • airco
  • Apple Carplay/Android Auto
  • armsteun voor
  • centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
  • cruise control adaptief
  • DAB ontvanger
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 60.711 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
H-072-BP
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurArctic white
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

| APPLE CARPLAY | HEAD UP | ADAPTIEF CRUISE CONTROL | AICRO | 16 LM VELGEN | NAVIGATIE |

U zoekt een betrouwbare auto met uitstekende rijkwaliteiten? Dan is deze Mazda 3 een geweldige keuze! In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel en in delen neerklapbare achterbank.

Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Ingebouwde spraakbediening maakt het mogelijk om de auto te bedienen zonder dat uw aandacht wordt afgeleid. Functies activeren en storingen opsporen? Bij deze auto gaat het eenvoudig via uw smartphone. Overal en altijd. Beste route, verwachte aankomsttijd: uw eigen full map navigatiesysteem vertelt u alles! De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. De uitrusting van deze auto is met parkeersensoren achter, regensensor, airconditioning, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer behoorlijk compleet.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Mazda in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Op de weg letten én tegelijk belangrijke info aflezen? Het head-up display zorgt ervoor! U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu!

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
airco
Apple Carplay/Android Auto
armsteun voor
centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
cruise control adaptief
DAB ontvanger
dodehoek detectie
lichtmetalen velgen 16"
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
rijstrooksensor met correctie
verkeersbord detectie
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap