Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Honda HR-V

1.5 i-VTEC Executive
  • achteruitrijcamera
  • audio-navigatie full map
  • binnenspiegel automatisch dimmend
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • cruise control
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 113.816 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
KD-055-R
CarrosserieSUV
Bouwjaar2016
KleurRuse black m.
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1498 CC
Omschrijving

| TREKHAAK | NAVIGATIE | PANORAMADAK | CLIMATE CONTROL | ACHTERUITRIJCAMERA | KEYLESS | 

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Honda HR-V. Het is een auto van het bouwjaar 2016, hij heeft 113816 kilometer op de teller staan. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Licht en luchtpartijen: u krijgt ze bijgeleverd dankzij het glazen panoramadak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, halflederen bekleding, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en extra getint glas.

U ziet geen paaltje meer over het hoofd dankzij de achteruitrijcamera. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. De elektronische systemen in deze Honda helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Een heerlijke egale snelheid? Even de cruise control inschakelen! Geen capriolen meer als u met armen vol de auto moet openen. De keyless entry heeft u al herkend en ontgrendelt de Honda HR-V automatisch. Deze auto is voorzien van navigatiesysteem, DAB ontvangst, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Honda HR-V samen. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Deze Honda HR-V is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. De auto is ook uitgerust met hill hold functie en autonoom remsysteem.

Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
achteruitrijcamera
audio-navigatie full map
binnenspiegel automatisch dimmend
Bluetooth telefoonvoorbereiding
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
cruise control
DAB ontvanger
electronic climate controle
extra getint glas
keyless entry
lederen/stof bekleding
lichtmetalen velgen 17"
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap