Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Honda HR-V

1.5 i-VTEC Elegance
  • audio installatie
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • cruise control
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 16"
  • schakelmogelijkheid aan stuurwiel
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 87.710 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
RH-937-Z
CarrosserieSUV
Bouwjaar2017
KleurCrystal black p.
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1498 CC
Omschrijving

| AUTOMAAT | NAVIGATIE | CLIMATE CONTROL | CRUISE CONTROL | STOELVERWARMING | PARKEERSENSOREN |

Bij het ontwerpen van de Honda HR-V stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze HR-V is van het bouwjaar 2017, hij heeft 87710 kilometer gelopen. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en elektrisch bediende ramen.

De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Met de audiobediening op het stuur bedient u het audiosysteem zonder uw ogen van de weg te halen. Superstrak parkeren wordt een eitje dankzij de parkeersensoren. Het luxeniveau in deze Honda is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Nooit te snel, altijd constant: dat is het voordeel van de aanwezige cruise control. De uitrusting van deze Honda is met sportstuur met schakelpaddels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Bij de veiligheidssystemen van deze Honda hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Het forward collision warning-systeem berekent via een sensor de afstand tot het verkeer vóór u en komt in actie als er gevaar bestaat van een botsing. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie en autonoom remsysteem.

We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
audio installatie
Bluetooth telefoonvoorbereiding
cruise control
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 16"
schakelmogelijkheid aan stuurwiel
voorstoelen verwarmd
alarm klasse 1(startblokkering)
alarmsysteem
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autonomous Emergency Braking
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap