Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda CX-5

2.0 SkyActiv-G 165 Skylease GT 2WD
  • audio installatie premium
  • binnenspiegel automatisch dimmend
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • cruise control
  • DAB ontvanger
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 125.649 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
JT-100-Z
CarrosserieSUV
Bouwjaar2016
KleurBruin
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

| AUTOMAAT | LEDER | BOSE AUDIO | DODEHOEKDETECTIE | PARKEERSENSOREN | BOSE AUDIO | LAGE KMST |

Doordachte techniek en intelligente systemen zijn pas waardevol wanneer ze een functie hebben. Meer dan wie ook hebben de Japanse autofabrikanten dit door, en dat merkt u ook aan deze Mazda CX-5. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. De leren bekleding maakt het interieur helemaal af! Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, LED-achterlichten en verstelbare lendensteunen ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Voor een krachtige en natuurlijke geluidsweergave zorgt het high performance audiosysteem. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De parkeersensoren vertellen precies hoe ver u kunt gaan. Hoe dichter op een obstakel, hoe sneller de piepjes. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Mazda zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. En deze auto heeft ook full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur als standaard uitrusting.

In de Mazda CX-5 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Door de hill hold control is geen helling meer een probleem om stil te staan. Ook helpen het dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
audio installatie premium
binnenspiegel automatisch dimmend
Bluetooth telefoonvoorbereiding
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
cruise control
DAB ontvanger
dodehoek detectie
electronic climate controle
grootlichtassistent
koplampen adaptief
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 17"
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap