Adrie Jonk Purmerend

Newtonstraat 34
1446VR Purmerend
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Honda HR-V

1.5 e:HEV Advance
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • armsteun voor
  • cruise control adaptief
  • DAB ontvanger
  • dodehoek detectie
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 8.092 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
P-130-LN
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurWit
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1498 CC
Omschrijving

| AUTOMAAT | APPLE CARPLAY | ADAPTIEF CRUISE CONTROL | DODEHOEK DETECTIE | 18 INCH LM | LAGE KMST !! |

Een kenmerk van Japanse auto's is de intelligente techniek, maar ook de ver doorgevoerde degelijkheid. Dit is een van de betere hybride auto's. Ideaal rijden door de combi van elektromotor en verbrandingsmotor! Op zelfs de koudste ochtend biedt de stoelverwarming een heerlijk welkom. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Opwarmen in koude dagen? Pak het verwarmd stuurwiel met beide handen aan! Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, halflederen bekleding, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Filerijden zal nooit een pretje worden. Maar met de file assistent wordt het wél relaxter. Deze geavanceerde optie zorgt dat u automatisch de juiste afstand tot de voorligger houdt en remt bovendien als de rij tot stilstand komt. Met Connected Services wordt iedere rit nóg veiliger. Prettig, altijd weten waar je moet zijn en hoe lang de rit nog duurt met het full map navigatiesysteem. De uitrusting van deze auto is met achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Honda in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. In deze Honda vinden we verder een dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
armsteun voor
cruise control adaptief
DAB ontvanger
dodehoek detectie
electronic climate controle
lederen/stof bekleding
lichtmetalen velgen 18"
Midnight Blue Beam (B-610MA)
navigatiesysteem full map
parkeersensor voor en achter
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap